Vibrator

Vibratorer er det mest populære sexlegetøj til kvinder. De kommer i et utal af varianter og materialer, så der er noget for enhver smag. Fælles for dem alle er at de kan vibrere. Indenfor de sidste par år har udviklingen af vibratorer nået nye højder og i dag kan de fås i meget brugervenlige og smukke designs. Udvalget er stort og derfor kan det være lidt svært at vælge den rigtige. Nedenfor finder du en gennemgang af de forskellige varianter.

Inden vi går i gang er der et par generelle ting omkring vibratorer. Mange af dem er ikke designet til at holde i mange år. Nogle holder længe og andre bliver hurtigere slidt. Som tommelfingerregel kan man sige, at kvalitet følger pris. Passer man imidlertid godt på sin vibrator vil det med sikkerhed forlænge levetiden. Vibratorer kommer enten med batterier eller som genopladelig.

Nogle foretrækker de batteridrevne da de som regel er lidt billigere og nemmere at have med rundt da man ikke skal have en oplader med. Andre foretrækker de genopladelige fordi de som regel kan vibrere kraftigere og har flere vibrationsindstillinger, hvilket er rart hvis man kan lide en kombination af kraftig vibration og blidere pulseren.

Skriv et svar