Ftalater (også stavet Phthalat)

Ftalat er en blødgører til plast der er under mistanke for at være hormonforstyrrende. Miljøstyrelsen testede i 2006 16 forskellige stykker sexlegetøj og fandt ftalater i en del af dem. Miljøstyrelsen fandt, at der var grund til bekymring hvis man brugte sexlegetøjet i ekstrem grad, som de vurderede til, at være en time hver dag alle ugens dage. De fandt ligeledes at det især var uheldigt at bruge oliebaseret glidecreme sammen med det erotiske legetøj, da det øgede migrationen af ftalater til kroppen.

Producenterne er blevet mere bevidste om hvilke ting de putter i deres produkter og mærker som Fun Factory, LELO og Touché bruger materialer af en høj standard der er uden giftstoffer. Alle vores leverandører er europæiske virksomheder som er forpligtiget til at overholde EU lovgivningen på området.

Hos Erogen sælger vi ikke produkter vi ikke selv ville bruge. Vi går ind for at forhandle produkter man kan være tryg ved og turde bruge i sin hverdag.

Vi anbefaler altid, at man bruger vandbaseret glidecreme og bruger man sit erotiske legetøj meget anbefaler vi, at bruge et kondom udover. Så er man på den sikre side.

Skriv et svar