Indførlige vibratorer

Er en af de mest alsidige og populære kategorier indenfor erotisk legetøj. De er fallosformede og ligner mere eller mindre en penis. Nogle er ret realistiske, især hvis de er lavet af silikone, mens andre overhovedet ikke ligner. De kommer i alle farver, former og størrelser samt i mange forskellige materialer, det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Indførlige vibratorer findes i en stribe fantasifulde udformninger som for de flestes vedkommende falder ind under en af følgende kategorier:

Bullet vibrator – Er som regel en mindre vibrator der er designet i et glat look i plast eller lignende materialer. Er en favorit blandt nybegyndere. Denne type kan give kraftige orgasmer både ved indførelse og klitorisstimulation. Da modellen har et glat design er den mindre god til stødende bevægelser men mere velegnet til at presse mod en flade som til gengæld vil føles dejligt.

Fjernbetjent vibroæg – En meget populær variant af den indførlige vibrator. Den er designet som et lille aflangt æg der indføres og efterfølgende kan den tændes og slukkes med en fjernbetjening. Den er sjov både på egen hånd men også populær blandt par.

G-punkts vibrator – Er som regel lang og tynd med en spids der er tippet. Vibratoren er designet til at finde det forjættede og meget omtalte punkt som skulle give nogle fantastiske orgasmer.

Organisk vibrator – Disse vibratorer er blevet uhyre populære de senere år. De har et ergonomisk design udviklet til kvindens former og har ikke har megen lighed med en penis. De er ofte fremstillet i lækker silikone af høj kvalitet.

Realistisk vibrator – Disse modeller ligner, ja, den ægte vare. Der er både årer og testikler. Modellen er oftest drevet af batterier. Det er også indenfor denne model at nogle af de større design findes.

Par vibrator – Er lavet med henblik på brug når man er sammen som par og har lyst til et ekstra pift. Der findes efterhånden en del forskellige modeller i denne genre.

Prostata vibrator – Kvinder har G-punktet, mænd har prostata. Vibratoren er designet til stimulation af prostata og indføres analt på mænd. Husk altid at bruge rigeligt med glidecreme.

Rabbit vibrator – En uhyre populær model der handler om så meget stimulation som muligt. De er for det meste designet med riller og nubber og har mange vibrationsindstillinger og snurremuligheder. Det mest distinkte ved disse modeller er dog, at der er en lille ekstra vibrator, også kaldet en rabbit som stimulerer samtidigt som den store indførlige vibrator.
Vandtæt vibrator – Det er blevet mere og mere populært at kunne tage vibratoren med i badet og der findes efterhånden et godt udvalg af vibratorer der kan klare en tur til vands.

Klitoris vibrator – Mens alle vibratorer kan bruges på klitoris, er denne type vibrator designet kun til dette formål. Den typiske klitoris vibrator er ikke så stor og ofte i ellipse design. Der findes en stribe fantasifulde varianter formet som delfiner, muldvarpe eller hvad med en tunge? Uanset hvilket design der vælges er princippet det samme; fokuseret vibration med forskellige hastigheder og intensitet. Det bedste ved denne type vibrator er deres præcision og muligheden for kontrol. Man kan finde præcis den vibration der skal til for at få en fantastisk orgasme. En klitoris vibrator er lavet til udvendigt brug og det fungerer som regel mindre godt at forsøge sig med anden brug af den.

Skriv et svar