Kærester i problemer efter brug af glidecreme

Min gode veninde har på det seneste haft en flirt med en dreng, som jeg ikke lige kan huske navnet på. Han er ikke dansker, så han har et lidt specielt navn, men han så meget sød ud.

Hun mødte ham efter en bytur, hvor vi dansede meget og pludselig kom to drenge over til os og det endte så med at de to fandt sammen og sov sammen den nat. Ham den anden fyr lagde meget an på mig, men han var bestemt ikke min type, så jeg måtte pænt afvise ham.

Siden dengang har de været sammen op til flere gange og det har gjort at vi ikke har været så meget sammen på det seneste, så jeg er egentlig godt tilfreds med, at de ikke længere er sammen på denne måde.

De påstår at de stadig er gode venner, men jeg tror ikke rigtigt at det vil holde i længden. Han lød ellers sød og flink, men deres sexliv var ifølge min veninde en smule akavet. Han var meget vild i sengen og var aktiv og dominerende, hvilket min veninde da også godt kunne lide. Som tiden dog gik blev det alt for voldsomt og han blev ved med fra gang til gang, at eksperimentere med nye “afprøvelser”.

Den sidste gang de var sammen hjemme i min venindens lejlighed havde han medbragt en meget dyr glidecreme, som eftersigende skulle være en af de bedste på markedet.

Glidecreme er bestemt ikke min venindens kop te og hun har ikke lyst til at eksperimentere med den slags, så jeg kunne godt forestille mig at en handling som denne har været medvirkende til bruddet imellem de to. Imens deres forhold har stået på har min veninde dog været overraskende glad og hendes humør har bestemt været stigende i denne periode, så jeg håber da for hende at hun inden alt for længe igen finder en fyr, da jeg altid håber det bedste for hende.

Hun er en fantastisk pige som altid er der for mig og jeg vil altid være taknemmelig for, hvor meget hun har hjulpet mig hele livet igennem. Vi har altid været bedste venner og vil helt sikkert også være det stadigvæk indtil døden os skiller.